Test, Elme, Szellem Egyensúlya Szükséges Az Egészséges, Tartós fogyás

A tudatalatti elme megoldja a problémát az ön számára a legjobb úgy, ahogy tud hiányában az utasításokat, szinte mindig áldozatot a szervezet, hogy megmentse a fejében. Hogy van az, hogy a túlsúlyos és/vagy túlevés tartja normális?

A nők bántalmazása a testük újra meg újra megy a diéta, illetve megfosztják magukat. Ezek küzd magukat, hogy a csata garantált, hogy veszít!

Az emberi viselkedés nem véletlen; oka van, a viselkedések.

viselkedés

Az egyik leggyakoribb oka a nők túlsúlyos (nincs sok kutatás segítségével férfi alanyok képest fogyás), az, hogy félnek -a párkapcsolat, intimitás, hogy “láttam” -tetszőleges számú érzelmi okok miatt. Ha az okok által ismert, illetve foglalkozni, természetesen a diéta sikertelen lesz, illetve a súlyt vissza fog jönni.

Az egyensúly a legfontosabb, hogy a fogyás, nem egyik napról a másikra gyógyírt hoz az élet, az egyensúly. Türelem kell hozzá, a munkát pedig jóság felé magad. Amikor az emberek elkezdik kezelni magukat, valamint bánnak a legtöbb más emberek életét-fordítottja az aranyszabály! -akkor egyensúlyt lehet kezdeni. Amikor a túlsúlyos emberek nézz be, illetve teljesíti a valós igények, az étel nem lesz többé szükség olyan nagy mennyiségben. Szerint Dr. Wayne Dyer, szerző, előadó, hogy “soha nem elég az, amit nagyon nem akarok.” Például, ha nagyon akarod a szeretet az élet, mind az élelmiszer, a világ nem fog tölteni kell.

Szerint John Bradshaw, terapeuta, szerző, több mint 96% – a túlsúlyos nőket bántalmazták valamilyen formában, mint a gyerekek. Amikor ezek a gyermekkori sebek begyógyultak, a tömeg már nincs szükség, mint egy védelmet, meg lehet szabadítani. A hipnoterápia kimutatták, hogy következetesen, majd meglehetősen gyorsan gyógyulnak gyerekkori trauma.

Sokan ma is használ, élelmiszer, hogy töltse ki a lelki ürességet az életükben, néhány anélkül, hogy tudnának róla. Gyakran, amikor ezek az emberek kezdenek valamiféle spirituális gyakorlat, mint a meditáció, például tele vannak béke helyett Baskin, Robbins.

Egy módon deríthetjük ki gyorsan valami mögöttes oka a túlsúly, hogy kezdődik, hogy csökkenti az élelmiszer-bevitelt. Eszik egy maroknyi étel 3-5 alkalommal naponta javasolt fenntartani az egészséges testsúlyt. Ha ezt teszed, lehet, hogy úgy érzi a késztetést, hogy a mértéktelen. Az a lehetőség, hogy kérdezd meg magadtól, mit tényleg érez. A válasz, gyakran egy érzelem, általában pop be a fejét. Ezek az érzelmi kiváltó kapu jobban megismered magad. Aztán eldöntheti, hogy mi köze az érzelem helyett eszik. Lehet, hogy függő, hogy egy adott étel, mint például a csokoládé. Legyen tisztában a szavak mennek keresztül baj, csak a felvásárlást megelőzően, hogy a csokit. Előfordulhat, hogy néhány düh vagy frusztráció-a csokoládé a világ, de az nem megoldás! Ez egy jel, hogy valami nincs meg az egyensúly, de szüksége van a figyelemre. Az étel csak elvonja a figyelmét egy ideig, majd bűnösnek érzem magam, de még mindig dühös, frusztrált. http://szokatlanvitamin.info

Sok oka van annak, hogy az emberek miért túlsúlyos. Az elhízás járvány Amerikában, majd szerte a világon. A probléma nem az élelmiszer-miért eszel. Az étel csak egy másik gyógyszer a választás. Ha gyógyul a test, szellem, az oka a függőség vagy meggyógyult, a tömeg elhagyja a testet szabadon, könnyedén. Az egyensúly a kulcs pedig bőséges a jó egészség minden szinten az eredmény.

Vélemény, hozzászólás?